Stillingstittel: Forskningsleder, veterinær
Arbeidsgiver: Salmax Group AS
Arbeidssted: Kolvereid/ Oslo
Annonsetype: Fast stilling
Søknadsfrist: 31.05.2023

 

Beskrivelse av arbeidsgiver:

Salmax Group AS ble etablert i 2020 og har hovedkontor på Kolvereid i Nærøysund kommune. Selskapet tilbyr veterinær- og servicetjenester for norsk oppdrettsnæring og jobber med løsninger for bærekraftig og fremtidsrettet havbruk.

Vi søker en forskningsleder til 100 % fast stilling. Som forskningsleder i Salmax Group får du hovedansvaret for innovasjonsprosjektene til selskapet og du vil bli utfordret på komparativt arbeid hvor Én-helse står sentralt i utviklingsarbeidet. Du vil jobbe sammen med fagmiljøer innen medisin, veterinærmedisin, miljø og teknologi. Arbeidshverdagen medfører arbeid i felt og på laboratorium. Utviklingen i norsk havbruk er rask, og det er viktig for oss at forskningslederen hos oss er oppdatert på det som skjer i næringen. Derfor vil forskningslederen også jobbe med klinisk fiskehelsearbeid. Stillingen medfører stor frihet og gir mulighet til faglig utvikling. Som forskningsleder får du det overordnede ansvaret for planlegging og gjennomføring av selskapets innovasjonsprosjekter. Innovasjonsprosjektene omfatter utvikling av varslingssystem for sykdom i fiskepopulasjoner og utvikling av verktøy for overvåkning av miljøpåvirkning fra menneskelig aktivitet.

Hovedkontoret til selskapet er lokalisert på Kolvereid, men mye av arbeidet vil gjennomføres på laboratorier i Oslo/ Ås. Det er mulighet for å gjøre mye av arbeidet via hjemmekontor og du som forskningsleder organiserer mye av hverdagen selv.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Veterinærutdanning med norsk autorisasjon
  • Erfaring fra klinisk praksis med fiskehelse er en fordel
  • Erfaring og interesse for laboratoriemetodikk
  • Erfaring og interesse for mikrobiologi og metagenomikk er ønskelig
  • Ledererfaring er en fordel
  • Beherske et skandinavisk språk samt engelsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B
  • Du er en person med godt humør, gode samarbeidsegenskaper og ståpåvilje. Du må like å jobbe selvstendig og sammen i team.

 

Hvis du finner ovennevnte av interesse, gleder vi oss til å se din søknad. Dersom det ønskes mer informasjon om stillingen kan du kontakte utviklingsrådgiver Eirik Mo.

Kontaktperson
Eirik Mo
(+47) 476 03 211
Eirik.mo@salmax.no