Stillingstittel: Veterinær/ Fiskehelsebiolog
Arbeidsgiver: Salmax Group AS
Arbeidssted: Kolvereid
Annonsetype: Fast stilling
Søknadsfrist: 26.04.2024

 

Beskrivelse av arbeidsgiver:

Salmax Group AS ble etablert i 2020 og har hovedkontor på Kolvereid i Nærøysund kommune. Selskapet tilbyr veterinær- og servicetjenester for norsk oppdrettsnæring og jobber med løsninger for bærekraftig og fremtidsrettet havbruk.

Vi trenger flere folk på laget og søker veterinær/ fiskehelsebiolog til 100 % fast stilling. Vi søker en person med klinisk erfaring og god kjennskap til fiskehelse-relaterte problemstillinger.

Vår nyeste satsning går målrettet på problemstillinger i settefisk- og landbasert matfiskproduksjon. Vi søker derfor en fagperson med interesse og kunnskap om relevante problemstillinger tilknyttet denne type produksjon. Som veterinær/ fiskehelsebiolog i Salmax Group kobles du sammen med vår FoU-avdeling (Salmax Research). På denne måten kan du kombinere klinisk fiskehelsearbeid med forsknings- og utviklingsarbeid. Stillingen gir mulighet til faglig utvikling og faglige interessante problemstillinger.

 

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Norsk autorisasjon
  • Erfaring fra klinisk praksis med fiskehelse
  • Erfaring og interesse for settefiskproduksjon og landbasert oppdrett er ønskelig
  • Ledererfaring er en fordel
  • Beherske et skandinavisk språk samt engelsk flytende, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B
  • Du er en person med godt humør, gode samarbeidsegenskaper og ståpåvilje. Du må like å jobbe selvstendig og sammen i team.

 

Hvis du finner ovennevnte av interesse, gleder vi oss til å se din søknad. Dersom det ønskes mer informasjon om stillingen kan du kontakte CEO Jakob Mo

Kontaktperson

Jakob Mo
(+47) 480 20 669
jakob.mo@salmax.no